Kameroense cacao van Sigoji

Home - Kameroense cacao van Sigoji

Elisabeth is verheugd dat zij haar assortiment kan verrijken met de chocolade van Sigoji. Deze prestigieuze artisan werd door Gault & Millau uitgeroepen tot beste chocolatier van Wallonië. In elke praline proef je de samensmelting van de Kameroense cacaocultuur en de Belgische chocoladetraditie.

Kameroense cacao in Belgische chocolade.

De chocolade is vervaardigd uit hoogwaardige cacaobonen, die worden geteeld en geoogst op de Sigoji-plantage in Kameroen. Deze cacaobonen worden in België zorgvuldig verwerkt tot een unieke praline met superieure smaak. 

Elke praline heeft een pure en authentieke chocoladesmaak. Ze zijn verpakt in een fleurige geschenkdoos die symbool staat voor de elegante, Afrikaanse kralentraditie. 

In de geschenkdoos vind je twaalf heerlijke pralines uit zwarte-, witte- of melkchocolade. Ze zijn opgevuld met verschillende smeuïge of knapperige vullingen: 2 x melkchocolade met amandelpraliné, 1 x zwarte chocolade met amandelpraliné, 1 x zwarte chocolade met praliné en een yuzu infusie, 1 x zwarte chocolade met hazelnootpraliné en een koffie infusie, 1 x melkchocolade met praliné van pindanoten, 2 x witte chocolade met hazelnootpraliné en gepofte rijst, 2 x melkchocolade met karamel gezouten boter en kokosvlokjes en 2 x zwarte chocolade met karamel vanille.

KOOP DEZE UNIEKE GESCHENKDOOS

Proeverij

Wil je graag Euphrasie Mbamba, de gedreven onderneemster achter het Sigoji-merk, ontmoeten?
Wil je graag eens proeven van deze heerlijke pralines?
Kom dan naar één van onze proeverijen in Brugge, Brussel of Antwerpen!

6 oktober 2022 in de Elisabeth boetiek te Brugge (Markt 10), doorlopend van 16 uur tot 20 uur
13 oktober 2022 in de Elisabeth boetiek te Brussel (Louizalaan 49), doorlopend van 16 uur tot 20 uur
20 oktober 2022 in de Elisabeth boetiek te Antwerpen (Korte Gasthuisstraat 35), doorlopend van 16 uur tot 20 uur