De beste dingen in het leven zijn gemaakt van vriendschap!

Meringues
Onze patissier Francis maakt goddelijke meringues: een heerlijke mengeling van opgeklopt eiwit met suiker, geduldig gebakken gedurende meerdere uren. Francis biedt een brede waaier van seizoensgebonden smaken aan.

Truffles
Onze unieke variëteit aan truffels en pralines is het werk van de creativiteit van onze artisanale chocolatier Frederic Blondeel. Enkel pure ingrediënten en origine chocolade worden gebruikt voor deze heerlijke Belgische delicatesse.

Mello-cakes
Onze chocolatier Hans is dé specialist in artisanale melocakes. Handgemaakt en in beperkte hoeveelheid, deze koekjes zijn een must voor elke “chocozoen-fan”. Een krokant koekje bedekt met een wolkje marshmallow overgoten met chocolade.

Zwevezeelse Florentines
Patissier Danny maakt al meer dan 30 jaar deze heerlijke verwennerijen: een krokant koekje van gekarameliseerde amandelen en botercrème, gedipt in witte chocolade.