We vieren Sinterklaas!

Home - We vieren Sinterklaas!

In de aanloop naar 6 december gaan in België en Nederland de kinderharten altijd sneller slaan. Dan wordt Sinterklaas gevierd, een folkloristische kindervriend die snoep en geschenken brengt voor ‘brave’ kinderen. Elisabeth heeft een exclusief aanbod artisanale snoep en chocolade in Sinterklaas-verpakking waar klein en groot vrolijk van wordt.

ARTISANALE SNOEP EN CHOCOLADE ALS SINTERKLAASGESCHENK

Elisabeth staat voor lekkere, artisanale Sinterklaas-producten van de hoogste kwaliteit. We bieden een ruim assortiment voor particulieren en bedrijven in diverse prijsklassen. 

In ons uitgebreide gamma bieden we keuze uit  Sinterklaasfiguren in chocolade, ambachtelijke Sint-Speculoos, wandelstokjes, Sint-caraques, marsepein, chocolade muntstukken, guimauves, snoepjes, marshmellows, chocolade honingbeertjes, cuberdons en truffels.

Wil je een echte geschenk-belevenis? Kies dan voor een geschenkdoos of een geschenkzakje met een assortiment van heerlijke, artisanale snoep en chocolade.

BEKIJK HET VOLLEDIGE AANBOD

Exclusief aanbod voor bedrijven

De folklore van Sinterklaas wordt ook steeds vaker op kantoor gevierd. Medewerkers, klanten of relaties kan je dankzij Elisabeth verrassen met een exclusief aanbod artisanale snoep en chocolade in diverse verpakkingen. Wil je voor de hoogste belevenis gaan? Kies dan voor een gepersonaliseerde verpakking!

Download de Sinterklaas-brochure voor bedrijven