We ♥︎ Valentijn!

Home - We ♥︎ Valentijn!

Op 14 februari vieren we Valentijn, feest van de geliefden. Speciaal voor Valentijnsdag lanceert Elisabeth een charmante collectie vol artisanale chocolade en zoetigheden. Een tedere verrassing voor je geliefde, je favoriete familielid, je bestie of gewoon voor jezelf!

SWEETS FOR MY SWEET

Speciaal voor Valentijnsdag creëerde Elisabeth een charmante collectie van heerlijke sweets voor jouw sweetheart. Je vindt er een gevarieerd assortiment van ambachtelijke pralines, artisanale truffels, zoete snoepjes en krokante meringue. 

Een eye-catcher en bestseller in ons Valentijnsassortiment zijn de rode chocoladehartjes. Deze artisanale pralines zijn opgevuld met vier verschillende smeuïge of knapperige vullingen: caramel-framboos, krokante praliné, krokante feuillantine en praliné-framboos-peper. Voor deze pralines werkt Elisabeth samen met artisan Frederic Blondeel, die door Gault & Millau werd bekroond tot Chocolatier van het Jaar. De chocoladehartjes zijn verpakt in een schattige maar stijlvolle, witte hartjesverpakking of in een romantische roodfluwelen hartjesdoos.

NAAR DE COLLECTIE