Proeverij in Antwerpen

Home - Proeverij in Antwerpen
Elisabeth verrijkt haar assortiment met de chocolade van Sigoji. Deze prestigieuze artisan werd door Gault & Millau uitgeroepen tot beste chocolatier van Wallonië. In elke praline proef je de samensmelting van de Kameroense cacaocultuur en de Belgische chocoladetraditie. Om deze nieuwe samenwerking te vieren organiseren we een gratis proeverij in onze Elisabeth boetiek te Antwerpen.

Donderdag 20 oktober 2022
Korte Gasthuisstraat 35 te Antwerpen
Doorlopend van 16u tot 20u

KAMEROENSE CACAO IN BELGISCHE CHOCOLADE.

De chocolade is vervaardigd uit hoogwaardige cacaobonen, die worden geteeld en geoogst op de Sigoji-plantage in Kameroen. Deze cacaobonen worden in België zorgvuldig verwerkt tot een unieke praline met superieure smaak.

Elke praline heeft een pure en authentieke chocoladesmaak. Ze zijn verpakt in een fleurige geschenkdoos die symbool staat voor de elegante, Afrikaanse kralentraditie.

In de geschenkdoos vind je twaalf heerlijke pralines uit zwarte-, witte- of melkchocolade. Ze zijn opgevuld met verschillende smeuïge of knapperige vullingen: 2 x melkchocolade met amandelpraliné, 1 x zwarte chocolade met amandelpraliné, 1 x zwarte chocolade met praliné en een yuzu infusie, 1 x zwarte chocolade met hazelnootpraliné en een koffie infusie, 1 x melkchocolade met praliné van pindanoten, 2 x witte chocolade met hazelnootpraliné en gepofte rijst, 2 x melkchocolade met karamel gezouten boter en kokosvlokjes en 2 x zwarte chocolade met karamel vanille.