Zoete relatiegeschenken voor bedrijven

Home - Zoete relatiegeschenken voor bedrijven

Een relatiegeschenk is een beloning voor een fijne samenwerking met personeel, medewerkers, klanten en bedrijfsrelaties. Bij Elisabeth vindt u een uniek aanbod artisanale chocolade en zoetigheden als relatiegeschenk. De verpakking is een belevenis op zich en kan ook gepersonaliseerd worden.

Als verrassing, felicitatie of bedankje

Elisabeth brengt het beste van de Belgische artisanale chocolade en zoetigheden samen in stijlvolle relatiegeschenken. Als bedrijf kan u kiezen uit een zorgvuldig geselecteerd en uniek aanbod dat elke medewerker, klant of relatie bijzonder zal waarderen. Wij hebben relatiegeschenken in diverse combinaties van chocolade, snoep en koekjes in elke prijsklasse. U zal er klassiekers in terugvinden, maar we verrassen ook met ‘special editions’ en artisanale exclusiviteiten.

HEERLIJKE RELATIEGESCHENKEN VOOR PASEN

Verwen personeel, medewerkers, klanten of andere zakelijke relaties met een lekker cadeautje voor Pasen. De kleurrijke en vrolijke collectie van Elisabeth zit boordevol artisanale chocolade en zoetigheden in Paasthema. In ons assortiment vindt u heerlijke paasgeschenken en stijlvolle geschenkboxen in verschillende prijsklassen.

Download de PASEN brochure 2024

SINTERKLAAS CHOCOLADE VOOR BEDRIJVEN

Op zoek naar een lekker Sinterklaas geschenk voor uw personeel, collega’s of klantenrelaties? Bij Elisabeth vindt u een elegante collectie van artisanale chocolade en zoetigheden. Deze lekkernijen zijn van de hoogste kwaliteit en zitten verpakt in authentieke, nostalgische verpakkingen. Ze zijn een ideale Sinterklaas attentie voor het personeel of kunnen dienen als stijlvol Sinterklaas relatiegeschenk voor bedrijfsrelaties. In onze folder ontdek je al onze Sinterklaas-cadeautjes voor bedrijven.

Download de SINTERKLAAS brochure 2023

Relatiegeschenken voor Kerst en Eindejaar

Tijdens de eindejaarsperiode blikken we graag terug op een fijne samenwerking met personeel, klanten en bedrijfsrelaties. De artisanale chocolade en zoetigheden van Elisabeth zitten verpakt in een stijlvolle, thematische verpakking en zijn een origineel relatiegeschenk voor eindejaar. Bent u op zoek naar het perfecte kerstgeschenk voor personeel, een luxe relatiegeschenk voor klanten of een kleine attentie? Chocolade is altijd een goed idee! In ons assortiment vindt u zakelijke kerst- en eindejaarsgeschenken in diverse prijsklassen. Ontdek onze geschenkdozen voor kerst en eindejaar in onze brochure.

Download de KERST en EINDEJAAR brochure 2023

PERSONALISEREN?

Een geschenkdoos op maat samenstellen? Uw logo op de verpakkingen plaatsen? Levering bij u op het bedrijf of direct bij uw medewerkers, klanten of relaties? Dat is perfect mogelijk. Bij Elisabeth hebben we bijzondere ervaring in het personaliseren van relatiegeschenken. Contacteer ons voor meer info en/of een voorstel op maat.

CONTACTEER ONS

ENKELE REFERENTIES