De verboden vrucht & Garance Brunard

Home - De verboden vrucht & Garance Brunard

Voor de zomer van 2022 sloegen Elisabeth en kunstenares Garance Brunard de handen in elkaar. Het resultaat? Een tijdelijke collectie, waarin de artisanale vruchtenblokjes van Elisabeth zijn verpakt in een exclusieve geschenkdoos ontworpen door Garance Brunard.

70% fruit, 100% natuurlijk.

De vruchtenblokjes (pâtes de fruits) zijn artisanale en natuurlijke producten, die voor 70% uit fruit zijn vervaardigd. Dit hoge fruitgehalte is uniek en maakt van elk vruchtenblokje een verrukkelijk smaakbommetje.

Elk vruchtenblokje heeft een zomerse en frisse vruchtensmaak. Voor deze geschenkdoos werden zes verschillende fruitsmaken zorgvuldig uitgekozen: kers, abrikoos, framboos, bosbes, perzik of peer.

De chocoladeliefhebbers kunnen trouwens kiezen voor een geschenkdoos van vruchtenblokjes, aangevuld met heerlijke chocoladetruffels.

Deze unieke en gelimiteerde geschenkdoos met zes verschillende fruitsmaken werd samen met de Brusselse kunstenares Garance Brunard ontworpen. Zij vertaalde de smaakbelevenis van onze heerlijke vruchtenblokjes naar het thema ‘De verboden vrucht’ in een exclusief borduurwerk.

Je kan dit unieke kunstwerkje winnen!

Hoe? Bij aankoop van de geschenkdoos in één van onze winkels vul je het wedstrijdformulier in met een meerkeuzevraag en een schiftingsvraag. Kocht je het product online? Scan je antwoorden in en mail ze naar contact@elisabeth.be. Begin oktober 2022 maken we de winnaar bekend via een persoonlijk bericht én via onze sociale media.