Brhumparels met Dada Chapel Rum

Home - Brhumparels met Dada Chapel Rum

Belgische, gerijpte rum (Brhum) in een krokant jasje van zwarte Belgische chocolade, dat zijn de Brhumparels van Elisabeth. Een verrukkelijke combinatie waarvoor Elisabeth een samenwerking initieerde tussen meester-chocolatier Dirk en de Belgische stokerij Dada Chapel.

Aged Brhum (42%) op basis van suikerbiet in een hemels lekkere praline

De Brhumparels zijn gevuld met aged Brhum, een kwaliteitsproduct van de Gentse stokerij Dada Chapel. Het is een volmondige rum die een jaar op eikenhouten vaten heeft gerijpt. Dit resulteerde in een aroma van cacao en een zoete impressie van vanille en karamel.

De gouden drank werd door meester-chocolatier Dirk omhuld met een knapperig laagje zwarte chocolade, de perfecte combinatie voor een overheerlijke praline. Steek de parel in zijn geheel in de mond en laat u verrassen door de rijke smaak van chocolade en de warme kick van rum.

Deze smaakbommetjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Elisabeth Chocolatier. In de elegante geschenkdoos vindt u 18 heerlijke Brhumparels.

KOOP DEZE UNIEKE GESCHENKDOOS

Ontdek het luxepakket voor de rumliefhebber!

Dit unieke pakket in een luxueuze geschenkdoos omvat een elegant doosje met 18 Brhumparels en een fles aged Brhum van stokerij Dada Chapel met een alcoholpercentage van 42% (70 cl). Een gedroomd geschenk voor elke rumliefhebber!

KOOP DIT LUXEPAKKET