Kameroense cacao van Sigoji

Home - Kameroense cacao van Sigoji

Elisabeth is verheugd dat zij haar assortiment kan verrijken met de chocolade van Sigoji. Deze prestigieuze artisan werd door Gault & Millau uitgeroepen tot beste chocolatier van Wallonië. In elke praline proef je de samensmelting van de Kameroense cacaocultuur en de Belgische chocoladetraditie.

Kameroense cacao in Belgische chocolade

De chocolade is vervaardigd uit hoogwaardige cacaobonen, die worden geteeld en geoogst op de Sigoji-plantage in Kameroen. Deze cacaobonen worden in België zorgvuldig verwerkt tot een unieke praline met superieure smaak.

Elke praline heeft een pure en authentieke chocoladesmaak. Ze zijn verpakt in een fleurige geschenkdoos die symbool staat voor de elegante, Afrikaanse kralentraditie.

In de geschenkdoos vind je twaalf heerlijke pralines uit zwarte-, witte- of melkchocolade. Ze zijn opgevuld met verschillende smeuïge of knapperige vullingen: 2 x melkchocolade met amandelpraliné, 1 x zwarte chocolade met amandelpraliné, 1 x zwarte chocolade met praliné en een yuzu infusie, 1 x zwarte chocolade met hazelnootpraliné en een koffie infusie, 1 x melkchocolade met praliné van pindanoten, 2 x witte chocolade met hazelnootpraliné en gepofte rijst, 2 x melkchocolade met karamel gezouten boter en kokosvlokjes en 2 x zwarte chocolade met karamel vanille.

KOOP DEZE UNIEKE GESCHENKDOOS