Whiskyparels met Belgian Owl Whisky

Home - Whiskyparels met Belgian Owl Whisky

Bekroonde single cask whisky in artisanale pralines, dat zijn de whiskyparels van Elisabeth. Voor deze verrukkelijke smaakbommetjes werkt Elisabeth samen met artisan Dirk Naert, specialist in likeurpralines, en whisky distilleerderij The Belgian Owl, winnaar van meerdere internationale prijzen.

71% Single Cask Whisky in een goddelijke praline

De whiskyparels zijn gevuld met een exclusieve Belgische whisky van distilleerderij The Belgian Owl uit Haspengouwen. Door de superieure smaak vielen de whisky’s van The Belgian Owl dan ook reeds meermaals in de (internationale) prijzen. De whisky in deze whiskyparels is ‘Cask Strength’, een single cask met een alcoholpercentage van 71%.

Deze exclusieve whisky werd door onze artisan Dirk Naert zorgvuldig omhuld met een fijn laagje van artisanale zwarte chocolade. Het resultaat is een knapperige praline gevuld met een ‘shot’ whisky. Steek de praline op zijn geheel in je mond en ervaar een hemelse smaakexplosie.

Deze smaakbommetjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Elisabeth Chocolatier. In de ronde geschenkdoos vind je 18 verrukkelijke whiskyparels.

KOOP DEZE UNIEKE GESCHENKDOOS

Ontdek het luxepakket voor de whiskyliefhebber!

In deze luxueuze geschenkdoos vind je een rond doosje met 18 whiskyparels en een fles single cask whisky van The Belgian Owl met een alcoholpercentage van 71% (‘Cask Strength’).
Een uniek geschenk voor elke whiskyliefhebber!

KOOP DIT LUXEPAKKET