Chocolade in Parijs

Home - Chocolade in Parijs

Elisabeth verzamelt de beste artisanale chocolade en zoetigheden in haar chocoladewinkel in Parijs. Kom langs en ontdek ons luxe assortiment in het hart van deze prachtige metropool.

In deze boetiek vind je de beste chocolade van Parijs. Kom langs en geniet van onze zorgvuldige selectie van delicatessen en zoetigheden.

DE BESTE CHOCOLADE IN PARIJS

In onze shop in Parijs vind je de beste chocolade en zoetigheden onder één dak. Al onze delicatessen zijn van de hoogste kwaliteit en werden met zorg uitgekozen bij gerenommeerde chocolatiers.

In ons uitgebreide assortiment vind je heerlijke zoete klassiekers, zoals pralines en truffels, zachte nougat, pâtes de fruits, Zwevezeelse florentines en studentenhaver. Mag het al eens wat exclusiever en innovatiever? Proef dan zeker van onze luxueuze chocolade pralines gevuld met single cask whisky (whisky parels) of met Brhum van suikerbieten (Brhum parels).

ONZE CHOCOLADEWINKEL IN PARIJS

Je vindt onze boetiek in de Rue Vieille du Temple 22, 75004 Parijs. Onze boetiek is gelegen in de hippe wijk ‘Le Marais’, op 10 minuutjes wandelen van de Notre-Dame, Centre Pompidou en de Place de Vosges (Vogezenplein). De shop is elke dag geopend van 10:00u tot 19:00u, ook op zondagen en feestdagen.

Op deze kaart vind je de locatie van onze Parijse chocoladewinkel in de hippe wijk ‘Le Marais’.

ONTDEK ELISABETHS CHOCOLADE IN PARIJS

Ben je nieuwsgierig naar onze artisanale chocolade en zoetigheden? Kom dan zeker eens langs bij onze chocoladewinkel in Parijs. Onze enthousiaste medewerkers staan te trappelen om je onze heerlijke, zoete lekkernij te laten ontdekken.